Rebranding PCS Innotec International N.V.

Innotec: innovatie, kwaliteit en toegevoegde waarde

PCS Innotec International wil vakmensen in de automotive, de industrie en de bouw in staat stellen om werk van topkwaliteit te leveren. Daartoe ontwikkelen zij innovatieve onderhouds-, reparatie- en reinigingsproducten voor professioneel gebruik. Vanuit het hoofdkantoor in België leveren zij deze producten via een internationaal distributienetwerk aan professionals over de hele wereld.

PCS Innotec International is opgericht in 1985 en geldt inmiddels als dé specialist voor de professionele markt. Dit succes is gebaseerd op 3 pijlers. Eén: focus op echte oplossingen. Twee: voorop lopen als het gaat om duurzaamheid. En drie: dicht bij de gebruikers van onze producten blijven staan.

Share

Innotec: innovatie, kwaliteit en toegevoegde waarde PCS Innotec International wil vakmensen in de automotive, de industrie en de bouw in staat stellen om werk van topkwaliteit te leveren. Daartoe ontwikkelen zij innovatieve onderhouds-, reparatie- en reinigingsproducten voor professioneel gebruik. Vanuit het hoofdkantoor in België leveren zij deze producten via een internationaal distributienetwerk aan professionals over de hele wereld. PCS Innotec International is opgericht in 1985 en geldt inmiddels als dé specialist voor de professionele markt. Dit succes is gebaseerd op 3 pijlers. Eén: focus op echte oplossingen. Twee: voorop lopen als het gaat om duurzaamheid. En drie: dicht bij de gebruikers van onze producten blijven staan.