Nine Graphic Concepts

Nine Graphic Concepts is een grafische ontwerpstudio (branding & visual communication studio) gevestigd in Mol, opgestart door Kris Van Grieken.  Met meer dan 20 jaar ervaring legt Kris steeds de focus op een sterke visuele communicatie en stijlvolle vormgeving. In alles streeft Nine Graphic Concepts naar de balans tussen design en inhoud.

Of het nu grafisch, typografisch of fotografisch betreft, we gaan steeds op zoek naar de stijl die best bij u past en beperken ons niet tot één aspect ervan, maar streven naar een heldere communicatie, waarbij magie tussen de verschillende media ontstaat. Zo brengt u de juiste boodschap op de juiste manier aan de juiste mensen over.

Nine Graphic Concepts kan rekenen op een netwerk van gespecialiseerde partners. Voor het realiseren van al uw drukwerk werken we samen met een vaste groep van drukkerijen, zodat we steeds de beste kwaliteit aan de scherpste voorwaarden kunnen bieden.

Grafische vormgeving: Wat is het?

Een bekende beknopte definitie is: ‘het visueel vormgeven van ideeën’. Het draait hierbij om conceptueel denken en aantrekkelijk zichtbaar zijn in verschillende media. Grafische vormgeving is dan ook veelal een samensmelting van creativiteit en techniek.

Een idee dient tot stand gebracht te worden in de praktijk. Dit kan gaan over de huisstijlontwikkeling, de typografie van advertenties, boeken, folders en brochures – of het maken van het webdesign voor een website. Kortom, grafische vormgeving draait om ontwerpen en implementeren van visuele ideeën.

Wat is het belang?

Grafische vormgeving is voor ieder bedrijf fundamenteel. Het bepaalt het gezicht van uw bedrijf. Bij elke uiting in de media komt grafische vormgeving om de hoek kijken. Of het nu gaat om een mooie Facebookpost met afbeelding, het opmaken van een Whitepaper of het plaatsen van Adwords advertenties, vormgeving is onmisbaar.

De vormgeving is van invloed op de zichtbaarheid, de herkenbaarheid en de profilering van een organisatie. Denk hierbij aan de rode kleur van Coca-Cola.

Print

Wij zorgen ervoor dat de gewenste uitstraling in het ontwerp naar voor komt. Bent u op zoek naar een brochure, flyer, affiche, gevelbanner of originele verpakking, dan bent u aan het juiste adres. Grafische vormgeving is onze passie, we willen deze maar al te graag met u delen!

Branding

Een huisstijl ontworpen door Nine Graphic Concepts helpt u, uw boodschap op een krachtige manier naar buiten brengen. Een sterk logo en uniforme huisstijl vormen de basis voor het uitdragen van uw merkidentiteit. Via uw huisstijl communiceert u uw filosofie en genereert u herkenbaarheid.

Online

Online communicatie kent geen grenzen. Wij helpen u graag om de weg te vinden in de vele mogelijkheden van websites, apps en social media. Ook de hosting van uw website nemen we, samen met onze ervaren partner, graag voor onze rekening.